Slik startet det hele......

Hei 🤗 Vi er Åse og Trine, to damer (ikke søstre, selv om mange synes vi likner på hverandre he-he) som møttes på vår tidligere arbeidsplass. Der hadde vi begge hektiske og til tider stressende stillinger som prosjektøkonomer i et stort oljeselskap. Etter flere år med økonomirapportering, prosjektmøter og excel ark opp og ned i mente vokste det gradvis frem en lengsel etter å gjøre noe helt annet. Tenkt om vi kunne gjøre noe kreativt, noe fargerikt - noe som var gøy?!! (Dere som synes excel er det morsomste i verden får ha oss unnskyldt....)

Tilfeldigheter - eller kanskje det var skjebnen - gjorde at vi ble oppmerksom på noen veldig kule danske kjoler. Disse hadde vi lyst til å selge! Mail ble sendt til leverandør og det viste seg at agenten deres skulle til Norge allerede uken etterpå og kunne stikke innom oss. Nydelig Jette kom hjem til Trine en strålende vinterdag i november 2015 og vipps hadde vi visst lagt inn vår først bestilling! Nå gjaldt det å få formalitetene på plass. Vi fikk det travelt frem mot jul med å stifte aksjeselskap, finne på et fengende navn, sikre oss domenet, lage nettside +++...phu! Det er mye som skal på plass når man skal starte egen business! Vi kom i mål tilslutt, og påsken 2016 pakket vi endelig ut de første kjolene. Nå var vi spente!! Var det noen andre enn oss som likte slike fargerike kjoler tro?? 

Heldigvis er det massevis av flotte damer som liker å vise sin personlighet i fargerike kjoler, og det vi hadde tatt inn gikk fort unna. Riktignok i første omgang mest ved direktesalg i vårt showrom i Bryggerhuset på gården til Åse. I begynnelsen kom det ikke en eneste nettbestilling og vi lurte fælt på hvordan vi skulle få igang nettsalget.

Etterhvert skjønte vi at vi måtte markedsføre oss der kundene er; i sosiale medier. Nok et ukjent terreng måtte utforskes - og barrierer brytes. Vi havnet utenfor komfortsonen da vi skulle eksponere oss selv på Facebook - og attpåtil på video! Hjelp! I dag er vi så vant til posere, snappe, danse i musikkvideoer og lage livesendinger at vi ikke tenker over det engang. Vi blir aldri "proffe" - men vi er 100% ekte og oss selv! 

Fashion in the Forest er blitt vår lille "baby". Vi gjør alt selv. Innkjøp, leverandøroppfølging, regnskap, salg, markedsføring, arrangementer, oppdatering av nettbutikken, fotoseanser og filming. Det er mye jobb, men herremalla så MORO også da!! Vi digger energien vi får fra de herlige, fargerike kjolene. Vi digger frihetsfølelsen vi har ved å styre og bestemme alt selv. Vi digger spenningen i å lete etter nye leverandører og gode produkter. Og ikke minst DIGGER vi alle de hyggelige tilbakemeldingene vi får fra dere - fine kundene våre. Når damer ringer eller skriver til oss ene og alene for å fortelle hvor glade de blir av kjolene de har kjøpt hos oss. Hvor mye positiv oppmerksomhet de får fra kjente og ukjente og hvor fine de føler seg når de har på seg kjolene, da føler vi oss bare så takknemlige og lykkelige! Da får vi energi og inspirasjon til å fortsette å utvikle butikken vår.

Vi brenner for at du skal oppdage gleden og den gode følelsen du får ved å kle deg i glade farger og gode snitt som passer DIN figur. Vi håper du vil hjelpe oss å spre farger og glede til folket - fortell gjerne om oss til dine venner, familie, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. 

Nå har vi ikke lenger bare kjoler å by på. Skjørt, topper, cardigans, strømpebukser, kåper, sko og annet tilbehør finner stadig veien inn i vårt sortiment. Så det er bare å shop till you drop i nettbutikken. Den er alltid åpen og du kan handle hvorsomhelst, nårsomhelst og hvormyesomhelst!

Håper å se deg på handel! Og gi gjerne lyd fra deg, det er alltid så hyggelig

Fargerik hilsen fra

Åse & Trine

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round

© 2016 Fashion in the Forest

post@fitf.no

Svartåsveien 14 B

3615 Kongsberg

Tel: 408 56 793 / 934 59 857